Share

Pe data de 8 septembrie 2016, Centrul Delfinul Galati gazduieste ULTRA-TRIATLONUL sustinut de GABRIEL DRAGHICI pentru salvarea copiilor prematuri, in cadrul Campaniei umanitare “Prematurii au o sansa”. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Centrul de Intiativa Comunitara si are ca scop dotarea Sectiei de Neonatologie din cadrul Spitalului de Obstetrica-Ginecologie ''Buna Vestire'' (Maternitatea Galati) cu aparatura necesara ingrijirii si dezvoltarii bebelusilor nascuti inainte de termen.

Programul activitatilor caritabile derulate pe data de 8 septembrie, cand Gabriel Draghici va inota 11,4 km la Centrul Delfinul, are ca deviza IMPREUNA SALVAM COPIII PREMATURI si va include:

Share

• Consiliere tineret si dezvoltare personala (in parteneriat cu AIESEC):

Tematici abordate + Planificare:
o Bunele maniere si comportamentul in societate
o Brand personal
o Team work
o Leadership
o Teambuilding
o Comunicare eficienta. Public speaking.
o Internationalism
o Negociation skill

• Activitati sportive – Program pregatit in parteneriat cu:

o Liceul cu Program Sportiv Galati - program, activitati si participanti prestabiliti.
o Asociatia Sporting Club Galati - program, activitati si participanti prestabiliti.
o Clubul Sportiv FC AVANTUL VANATORI - program, activitati si participanti prestabiliti.

• Consiliere psihosociala, informare si consiliere pentru sanatate, abilitati de viata, organizate impreuna cu medici, psihologi, alti specialisti din domeniul sanatatii, la care se pot inscrie tineri din toate liceele galatene. Partener – Centrul Medical Sanavita, Centrul Eurohealth

• Informare, educare, recreere si socializare – program realizat de Liceul Teoretic Emil Racovita, la care se pot inscrie si tineri din afara liceului

Tematici abordate + Planificare:
o Astronomia pe intelesul tuturor
o Micul chimist
o Sport si sanatate
o Sport si sanatate
o Ziua limbilor moderne
o Limba romana – o limba moderna

• Programul servicii dedicate recuperarii – terapii: hidrokinetoterapie, kinetoterapie, electroterapie. Inscrierile se face intre orele 8-16, de luni pana vineri, la receptia Centrului Delfinul.

• Program voluntariat

• Program servicii medicale